BEWISE • OP EIGEN WIJZE WIJZER

VOOR MENSEN DIE VANUIT DE ALLEDAAGSE PRAKTIJK OP EIGEN WIJZE WILLEN LEREN

LIFE COACH

'Wees moedig, neem risico's. Ervaring kan door niets worden vervangen.' Paulo Coelho

Voor mensen die zich verder willen ontwikkelen.
In 4 tot 8 werkgesprekken anders leren denken, voelen en doen. Het vertrekpunt: Leren en leven is een ontdekkingstocht waarin je per definitie verandert en dan kun je dit beter zo wijs als mogelijk doen. In sommige perioden is het fijn als iemand met je meekijkt en vanuit een realistische blik je aanmoedigt 'te leren van je eigen ervaringen'. Als life coach werkend in Breda, kan ik je begeleiden bij het effectief verwerken van gebeurtenissen die gepaard gaan met veel emoties. Denk hierbij aan ingrijpende gebeurtenissen in je priveleven als geboorte, trouwen, scheiding, maar ook het vastlopen in je loopbaan of het krijgen van ontslag. Graag ga ik samen met je op zoek naar het pad waarop jij op jouw eigen wijze door kan groeien.
Klik hier voor contact.

GEZINSCOACH

'Wanneer we niet meer in staat zijn om een situatie te veranderen, worden we uitgedaagd onszelf te veranderen.' (Viktor Frankl)

In drie tot acht werkgesprekken aan de slag met het wijzer handelen in je gezin.
Elk gezin maakt verschillende fasen door en elke fase in het gezinsleven vraagt om aanpassingen in het denken en doen. Het samen een gezin starten, opvoedvragen bij kleine en wat grotere kinderen, samen ouder zijn en jullie liefdesrelatie blijven voeden, puberkwesties, de noodzaak om er voor je kinderen te zijn en daarbij het verlangen hebben naar 'een eigen leven', het omgaan met verdrietige situaties die door elk gezinslid op eigen wijze ervaren wordt en zo zijn er nog vele vragen die op ieders pad kunnen komen. Het is soms moeilijk te zien wat jijzelf zou kunnen en willen doen. En als je dan weet wat je zou willen veranderen dan vraagt het soms veel energie en wijsheid om je wens tot verandering om te zetten naar het wijzer handelen. Graag wil ik als gezinscoach met jou en als je in Breda woont, samen met je gezin aan het werk, zodat ieder zich weer op eigen wijze verder kan ontwikkelen.
Klik hier voor contact.

STIEFOUDERCOACH

Als je de manier verandert waarop je naar de dingen kijkt, veranderen de dingen waarnaar je kijkt.' (Wayne Dyer)

In drie tot acht gesprekken komen tot jouw eigen wijze van goed stiefouderschap.
Als stiefmoeder of stiefvader kom je in een bestaand gezinsverband en dat kan heel wat van je inlevingsvermogen en van je flexibiliteit vragen. Het 'goed-stiefouder-zijn' kent daarnaast vele gradaties en zal steeds weer opnieuw uitgevonden moeten worden. Waar de bloedband het ouderschap al een richting mee geeft, zijn er bij stiefouderschap vooral veel vragen en belemmeringen en moet de richting nog samen vorm worden gegeven. Als gezinscoach in Breda wil ik je ondersteunen in het gericht werken aan een voor jouw juiste wijze waarop jij je als stiefouder wil ontwikkelen.
Klik hier voor contact.

© Annet van Nunen Bewisecoaching 2016 | annet@bewisecoaching.nl | Contactpagina | Referentiepagina

Tagcloud | Life coach | Gezinscoach | Loopbaancoach | Breda | Stiefoudercoach | Supervisie | Leersupervisie